لطفا چند لحظه صبر کنید ...
قفل های برقی

قفل های برقی

برای مشاهده لیست محصولات قفل های برقی اینجا کلیک فرمائید

انواع مختلف قفل های برقی ، یکی دیگر از ابزارهای الکترونیکی حفاظت فیزیکی هستند که به منظور کنترل تردد و اعمال محدودیتهای مکانی و زمانی مورد استفاده قرار می گیرند و امروزه به وفور بر روی درهای مختلف نصب می شوند . قفل‌های برقی موجود در بازار، با توجه به طراحی و جنسی که دارند، دارای انواع مختلفی بوده و بر اساس کاربرد ، نیاز و سلیقه‌  مورد استفاده قرار می گیرند .

مزیت های استفاده از قفل برقی چیست؟

امنیت بالا : در این نوع از قفل‌ها امکان بازکردن درب با ضربه ، شکستن و نفوذ با هر ابزار دیگری وجود ندارد  و باز کردن آن راحتی و توسط یک دکمه مانند دکمه آیفون انجاک می گیرد و بعد از باز شدن مجددا به صورت اتوماتیک بسته می شود .

امکان کنترل از راه دور : یکی دیگر از مزایای انواع قفل برقی، امکان کنترل از راه دور و اتصال آن به انواع ریموت و آیفون است و به آسانی می‌توان با استفاده از ریموت، درب را باز یا قفل کرد.

استفاده به عنوان سیستم کنترل تردد هوشمند :  این نوع از قفل‌های برقی برای استفاده در مراکزی که نیاز به کنترل ورود و خروج افراد وجود دارد ، بسیار مناسب هستند و به راحتی می تواند با انواع سیستم‌های امنیتی مانند دستگاههای اکسس کنترل  ، شناسایی افراد از طریق کارت یا اثر انگشت و ... انجام پذیرد .

نصب آسان : قفل‌های برقی با توجه به پیچیدگی‌هایی که دارند، به راحتی قابل نصب هستند.

معایب قفل برقی :

قیمت بالا نسبت به قفل های معمولی : قفل‌های برقی با توجه به قابلیت‌های بی‌شماری که دارند قیمت بالای آن‌ها نسبت به قفل‌های معمولیبالا می باشد .

عدم سازگاری : یکی از معایبی که قفل های برقی دارند این است که هر یک از انواع این قفلها ، برای تمام انواع درها مناسب نمی باشند بلکه نوع قفل انتخابی بایستی با توجه به جنس درب ، اندازه ، وزن و ... انتخاب شود .

به وجود آمدن خطا : قفلهای برقی  ممکن است به دلیل نوسانات برق یا دستکاری سیستم، دچار مشکل شده و از کار بیفتند بنابرین در صورت ایجاد مشکل ، تا زمان رفع شدن کامل خطا ، امکان باز شدن در وجود نخواهد داشت .

 

انواع قفل برقی :

قفل های مگنتی :این نوع قفلها برای استفاده در درب های یک طرفه و دو طرفه کشویی و لولایی چوبی ، فلزی ، شیشه ای ، ضد سرقت، ضد حریق و درب های خروج اضطراری بکار گرفته می شوند . در این نوع از قفل ها ، هنگامی که جریان از یک بوبین عبور می نماید و هسته آن بوبین از جنس آهن باشد باعث تولید مگنت قدرتمندی می شود که صفحه ی آهنی مقابل را جذب نموده و هنگام قطع جریان برق مغناطیس از بین رفته و درب باز می شود. به عبارت دیگر مکانیزم این قفل به این صورت می باشد که با استفاده از سیم پیچ هایی که درون قفل قرار گرفته است باعث ایجاد یک میدان مغناطیسی قوی حول قفل می گردد و تبدیل به یک آهنربای بسیار قوی می شود که می تواند بسته به قدرت تعیین شده ، فشار مشخصی را فشار را تحمل نماید. این قفل دارای یک صفحه فلزی می باشد که بر روی قسمت متحرک درب نصب می شود و

زمانی که درب بسته می شود و در صورت قرار گیری صفحه مقابل بر روی قفل صفحه مقابل جذب قفل برقی می شود .

قفل‌های مگنت از نوع fail-safe هستند لذا زمانی که تحریک می‌شوند، برق‌شان قطع و در باز می‌شوند. در سیستم های کنترل دسترسی با اتصال این نوع قفل ها به اکسس کنترل ، زمانی که ریدر اکسس کنترل پالسی را به قفل می‌فرستد و قفل تحریک می‌شود، برق آن موقتاً قطع می‌شود و درب باز می شود .

یکی دیگر از مزیت های این قفل ، عدم وجود قفل دستی و کلید خور بر روی درب می باشد و در جاهایی که می خواهند از سمت بیرون هیچگونه کلید و قفلی دیده نشود از این قفل ها استفاده می کنند .

قفل های برقی شفتی : اساس کار قفل های شفتی که با اسامی مختلفی مانند قفل های بولت و قفل های برقی استوانه ای به بازار ارائه می گردد استفاده از یک استوانه می باشد که این استوانه از قفل بیرون امده و به داخل براکت قفل و یا درب وارد می شود . قفل های شفتی برای درب های چوبی ، ضد سرقت ، اهنی و درب شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرند  و غالباً با ولتاژهای 12 و یا  24 ولت کار میکنند .

قفل های شفتی دارای سنسور مغناطیسی بوده و تا درب بسته نشده باشد و براکت قفل شفتی در مقابل قفل قرار نگرفته باشد قفل عمل نمیکند ، این قفلها دارای سنسور جهت نشان دادن باز و بسته بودن درب می باشند و جنس آنها از فولاد سخت ضد زنگ می باشد .

قفل برقی شفتی دو نوع است . قفل برقی  NC یا نرمالی کلوز که در این نوع قفل ها با جریان برق بولت موجود در قفل به داخل می رود و با قطع جریان برق در قفل می ماند و قفل برقی شفتی NO  یا نرمالی اوپن که با جریان برق بولت قفل بیرون می آید و در بسته می شود و با قطع جریان برق در باز می شود.

ویژگی های قفل برقی شفتی (بولت) :

مناسب جهت استفاده در تردد های بالا

نصب توکار

تحمل فشار ۱۰۰۰ کیلو گرم

دارای سیستم زمان بندی بسته شدن ۰ تا ۶ ثانیه

کارکرد با جریان برق Fail Safe

دارای سیستم خنک کننده قفل

دارای سنسور وضعیت درب

 

قفل های مقابل برقی : اساس کار قفل های برقی زبانه ای که با اسامی مختلفی مانند قفل های برقی و و یا قفل زرگری به بازار ارائه میگردد این است که جریان الکتریکی جاری در یک سیم، یک میدانی مغناطیسی اطراف سیم ایجاد می‌کند و از این جریان در بوبین قفل استفاده می شود که باعث ازاد شدن زبانه قفل برقی می شود . این نوع قفل به زبانه دستگیره درب نصب می شود و در هنگام تحریک آزاد کرده و زبانه خارج و موجب باز شدن درب می شود.  این قفلها با ولتاژهای 12 و یا  24 ولت کار میکنند .توان اکثر این مدل قفل ها حدود 500 کیلو گرم بوده و جنس آنها از فولاد سخت ضد زنگ می باشد .

قفل مقابل برقی بر روی چارچوب درب و روبروی زبانه قفل اجرا می گردد و برای نصب آن نیاز به کنده کاری زیادی نیست  . با اعمال ولتاژ مورد نیاز ، ضامن نگهدارنده زبانه قفل درب را به عقب کشیده و درب باز می شود . این قفل هنگام باز شدن صدای خیلی کمی تولید می کند که آزار دهنده نبوده و اغلب با آیفون تصویری ، ریموت یا اکسس کنترل بکار گرفته می شود مزیت خاص این قفلها  این است که با پنهان بودن زبانه، امکان بازکردن در برای سارقان وجود ندارد.

قفل برقی کله گاوی : این نوع قفل از نوع قفل‌های با روکش محافظ‌دار است که جنس آن از گالوانیزه بوده و یکی از مقاوم‌ترین قفل‌های برقی است که در شرایط بد جوی و تغییرات دمایی مقاومت بالایی دارد. نوع عملکرد این قفل برقی به گونه‌ای است که بدون نیاز به برنامه یا سیستم خاصی از طریق کابل ، به مدار فرمان وصل میگردد . این قفل به صورت اتوماتیک بوده و قابل مدیریت به صورت ریموت نیز می باشد و امروزه در درب های کوچه به آیفون وصل شده و مورد استفاده قرار می گیرد . قفل های کله گاوی در دو نوع بدون شستی و با شستی به بازار ارائه می گردند و امروزه اغلب در درب های کوچه ها و همراه با آیفون تصویری مورد استفاده قرار می گیرند .

قفل برقی کلونی : یکی از انواع قفلهای برقی هستند که جنس بدنه‌ی آن از گالوانیزه ، جنس قطعات و لوازم مربوط به زبانه‌ی این قفل از برنج تشکیل شده و با توجه به جنسی که دارد از استحکام و مقاومت بالایی در برابر خوردگی برخوردار است.

قفل برقی زبانه دار : این نوع قفل به گونه‌ای است که باید در وسط درب وصل می شود و با کمک یک ضامن در غلاف، جاگیر می‌شود و باعث بسته شدن درب می‌شود. نوع عملکرد این قفل طوری است که به راحتی می‌توان آن‌را بر روی انواع درب نصب کرد. از معایب قفل زبانه‌دار ، نمایان بودن زبانه‌ی آن است.